Advocaat in Breda - specialist in ontslag- en arbeidsrecht

Zit je met een arbeidsconflict of andere zakelijke kwestie en wil je dit opgelost hebben? Dan kan zakelijke mediation uitkomst bieden. Bij advocaat in Breda ben je hiervoor aan het juiste adres. Ik sta altijd voor jou klaar om je te helpen bij ongewenste of vervelende situaties op het werk. Al jaren lang ben ik gespecialiseerd in arbeidsrecht met aandacht voor jou en je zaak. Écht persoonlijk contact en altijd op zoek naar de gewenste oplossing. 

Wil je meer weten wat ik doe binnen zakelijke mediation? Neem gerust contact met mij op en ik voorzie je van een professioneel en passend advies.

Zakelijke mediator

WAT DOET EEN ZAKELIJKE MEDIATOR?

Een zakelijke mediator bemiddelt bij zakelijke conflicten tussen twee of meer partijen, met als doel om tot een oplossing te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden. De mediator is een neutrale en onafhankelijke partij die partijen helpt om met elkaar in gesprek te gaan en naar elkaar te luisteren. De mediator ondersteunt partijen bij het vinden van een oplossing die voor alle partijen aanvaardbaar is en waarbij de belangen van beide partijen in acht worden genomen.

Een zakelijke mediator heeft als doel om partijen te helpen bij het bereiken van een duurzame oplossing voor hun geschil. Dit kan bijvoorbeeld een herstel van de zakelijke relatie zijn, het aanpassen van afspraken of het beëindigen van een samenwerking. Een mediator heeft geen beslissende rol en kan geen bindende uitspraak doen. Het is aan de partijen zelf om te beslissen of zij de voorgestelde oplossing accepteren.

EEN BEROEP DOEN OP ZAKELIJKE MEDIATION

Als je met een conflict op de werkvloer zit, kun je dus een advocaat inschakelen, een arbeidsrecht advocaat welteverstaan. Met ons advocatenkantoor Advocaat in Breda hebben wij veel ervaringen in het adviseren en procederen over ontslag en andere arbeidszaken.

Ondanks dat wij de term advocaat dragen, proberen we altijd een oplossing te vinden die voor beide partijen ideaal is. Dit valt onder zakelijke mediation. Hierin staan zowel werknemers als werkgevers bij.

Werknemers

Zit je met een vervelende situatie op het werk? Een arbeidsconflict of zelfs een dreigend of onterecht ontslag? Door de dynamiek binnen het arbeidsrecht is het lastig om achter jouw rechten en plichten te komen. De wetgeving en rechtspraak op dit gebied worden regelmatig gewijzigd. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en kunnen jouw belangen behartigen. Lees meer over wat wij doen als arbeidsrecht advocaat voor werknemers.

Werkgevers

Ook als werkgever kun je natuurlijk een zakelijke mediator inschakelen. Dit kun je doen als je vragen hebt over een concurrentiebeding, verzuim of vakantie. Maar natuurlijk ook bij complexe zaken als een reorganisatie of het ontslaan van een niet-functionerende werknemer. Lees meer over wat wij doen als arbeidsrecht advocaat voor werkgevers.

MELD JE AAN VOOR HET GRATIS SPREEKUUR

De stap naar een zakelijke mediator is meestal een laatste redmiddel. Het is logisch dat dit vragen bij je oproept. Daarom hebben we op ons advocatenkantoor een gratis spreekuur in het leven geroepen. Je kunt van dit geheel vrijblijvende spreekuur gebruik maken om je vragen te stellen aan Stephane van Gassen, specialist in ontslag- en arbeidsrecht. Hier eindigt je zoektocht naar een zakelijke mediator en start onze route naar een oplossing.

Samen kunnen we jouw situatie bespreken en kijken naar de mogelijke vervolgstappen. Dit kan een juridische procedure zijn, maar misschien zijn we met een bemiddelend gesprek ook al op de goede weg. Klik op onderstaande button om een afspraak voor een gratis spreekuur te maken. Meer informatie kun je ook altijd per mail opvragen via info@advocaatinbreda.nl of door te bellen naar 076 5139308.