Advocaat in Breda - specialist in ontslag- en arbeidsrecht
arrow-up

Stephane Van Gassen, Advocaat

Stephane Van Gassen - Advocaat In Breda

Advocaat in Breda is een initiatief van Stephane van Gassen, advocaat en partner van Van Gassen Advocatuur.

Juridische Hulp Voor Mkb In Breda

Mijn doel is jou als werknemer of als MKB-werkgever op een snelle en toegankelijke manier te helpen als je te maken krijgt met een (dreigende) ontslagsituatie of ander arbeidsrechtelijk probleem.

Voor wie?

Ik werk zowel voor werknemers, als voor MKB-werkgevers. Dat is een bewuste keuze van mij. Dit houdt me namelijk scherp, zodat ik zaken vanuit verschillende perspectieven kan blijven zien en de vaak tegengestelde belangen van werknemers en werkgevers nog beter kan matchen. Dit komt het resultaat ten goede.

Als jouw advocaat ben ik ook direct jouw contactpersoon. Je kan mij goed en snel bereiken. Dat geeft rust!

Arrow

Als je me belt, krijg je mij zelf aan de lijn. Jouw emails komen 24/7 rechtstreeks in mijn eigen mailbox, en die worden ook door mijzelf gelezen en beantwoord.

Jij hoeft je dus niet eerst langs een telefoniste of secretaresse te worstelen voordat je mij te spreken krijgt of contact met mij kan hebben. Daar kan je van op aan.

Bijkomend voordeel van direct en rechtstreeks contact is dat er niet allerlei informatie verloren gaat doordat tussenschakels jouw zaak niet kennen.

Waarom Advocaat In Breda?

In de ruim 20 jaar dat ik (Stephane) inmiddels als advocaat werk, heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd. Daarmee heb ik veel werknemers en werkgevers, net zoals jij, begeleid in ontslagsituaties en bij andere arbeidsrechtelijke problemen.

Mijn ervaring en expertise bieden een prima alternatief voor veel grotere en duurdere advocatenkantoren.

Als je op een persoonlijke en betrokken manier geholpen wilt worden door een specialist arbeidsrecht, ben je bij mij aan het juiste adres.

Bij mij vind je geen dure maatpakken of dito kantoorpanden. What you see, is what you get: een toegankelijke en deskundig advocaat die met een no-nonsense aanpak samen met jou op een creatieve manier toewerkt naar de beste oplossing voor jouw situatie of jouw probleem.

Het werk in jouw zaak doe ik zelf. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Bij veel advocatenkantoren wordt het eigenlijke werk namelijk vaak niet verricht door de advocaat waar je tijdens de intake mee hebt gesproken en aan wie jij jouw hele verhaal hebt gedaan, maar door een onbekende advocaat-stagiaire of medewerker. Die missen dus belangrijke kennis over jouw zaak. Natuurlijk werk ik binnen de organisatie onderling wel nauw samen in de verschillende zaken, zodat backup bij afwezigheid of ziekte altijd goed geregeld is, maar ik neem altijd mijn eigen verantwoordelijkheid.


Samenwerking Met Anderen

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw vraag of probleem zich verder uitstrekt dan het arbeidsrecht. Voor die gevallen heb ik de benodigde expertise in mijn uitgebreide netwerk. Ik werk regelmatig samen met andere advocaten, fiscalisten, accountants en arbeidsdeskundigen. Zo ben jij steeds verzekerd van de best mogelijke juridische hulp en advies.

Vraag vrijblijvend adviesgesprek

Meld je aan voor het gratis spreekuur.

Kom direct met ons in contact via het formulier

Vul het formulier in en stel je vraag.