Advocaat in Breda - specialist in ontslag- en arbeidsrecht
arrow-up

Arbeidsrecht Advocaat Oosterhout

Arbeidsrecht advocaat in Oosterhout nodig? Dan bent u bij Advocaat in Breda aan het juiste adres. Ik sta altijd voor jou klaar om je te helpen bij ongewenste of vervelende situaties op het werk. Al jaren lang ben ik gespecialiseerd in arbeidsrecht met aandacht voor jou en je zaak. Écht persoonlijk contact en altijd op zoek naar de gewenste oplossing. 

Wil je meer weten wat ik doe als arbeidsrecht advocaat in de omgeving van Oosterhout? Neem gerust contact met mij op en ik voorzie je van een professioneel en passend advies.

Arbeidsrecht advocaat Oosterhout

WANNEER EEN ARBEIDSRECHT ADVOCAAT INSCHAKELEN?

Zoals beschreven zijn er meerdere situaties waarin een arbeidsrecht advocaat in beeld komt. Een advocaat inschakelen kan voor velen een grote stap zijn, maar is bij complexe zaken wel aan te raden. De wet- en regelgeving omtrent arbeidsrecht verandert namelijk regelmatig. Om er zeker van te zijn dat je in je recht staat, is juridische bijstand een logische keuze. Het inschakelen van een advocaat hoeft niet te betekenen dat er ook daadwerkelijk een gerechtelijke procedure wordt gestart. In veel gevallen biedt een bemiddelend gesprek of schriftelijke communicatie al de gewenste oplossing voor beide partijen. Mocht dit niet het geval zijn dan behoort een rechtszaak natuurlijk tot de mogelijkheden.

VOOR WERKNEMERS EN WERKGEVERS

Je kunt van onze diensten gebruik maken in verschillende situaties. Als arbeidsrecht advocaat voor werknemers behandelen we bijvoorbeeld problemen met een vaststellingsovereenkomst, transitievergoeding, non-actiefstelling of zelfs een ontslag. Maar ook bij een verstoorde arbeidsverhouding of onenigheid over bijzondere bedingen (proeftijdbeding, concurrentiebeding etc.) kun je ons inschakelen. Je kunt ook als werkgever een arbeidsrecht advocaat in Oosterhout inschakelen. Hierbij kun je denken aan het opstellen van reglementen, overeenkomsten, bedingen of bijstand en advies bij het ontslaan van een medewerker.

WAT KOST EEN ARBEIDSRECHT ADVOCAAT IN OOSTERHOUT?

Onze werkwijze is gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Om die reden zijn wij ook gewoon open over onze advocatuur tarieven. Voor particulieren bedraagt ons standaard uurtarief €185,- exclusief BTW. Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijsafspraak te maken. Zo heb je altijd zekerheid over de kosten van onze werkzaamheden.

Pro deo advocaat arbeidsrecht

Heb je niet de financiële mogelijkheden om een advocaat in te schakelen? Voor particulieren met een laag inkomen en weinig vermogen is het in sommige gevallen mogelijk om gesubsidieerde rechtsbijstand aan te vragen. Deze aanvraag kunnen wij uit jouw naam indienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Bij toewijzing worden de advocaatkosten gedeeltelijk betaald door de Raad. Zo kun je toch gebruik maken van een arbeidsrecht advocaat.

GRATIS SPREEKUUR OF MEER INFORMATIE?

Zoek jij een arbeidsrecht advocaat in Oosterhout? Wil je advies over je zaak? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 076 5139308 of door een mail te sturen naar info@advocaatinbreda.nl. Je hebt bij ons twee keer in de week de mogelijkheid om gebruik te maken van het gratis spreekuur waarin we je zaak en eventuele vervolgstappen kunnen bespreken. Via onderstaand formulier kun je eenvoudig een aanvraag indienen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Advocaat

Vraag vrijblijvend adviesgesprek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Online afspraak Advocaat in Breda

Kom direct met ons in contact via het formulier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.