Advocaat in Breda - specialist in ontslag- en arbeidsrecht
arrow-up

Vaststellingsovereenkomst Advocaat

Een arbeidsovereenkomst kan op diverse manieren beëindigd worden. Een vaststellingsovereenkomst is een manier. In deze overeenkomst komen werkgever en werknemer samen tot een oplossing wanneer er sprake is van een arbeidsconflict of opzegging van het contract vanuit de werkgever. Het is goed om te weten wat jouw rechten zijn wanneer het gaat over een dergelijke overeenkomst. Advocaat in Breda geeft je graag advies bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

Vaststellingsovereenkomst advies van advocaat

Bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst is het goed om te weten wat je rechten en plichten zijn. Advies van een advocaat kan hierin essentieel zijn. Gelukkig is Advocaat in Breda gespecialiseerd in arbeids- en ontslagrecht. Wij helpen en adviseren je dan ook graag wanneer je hulp nodig hebt bij het opstellen van een overeenkomst.

Wat is een vaststellingsovereenkomst?

Het kan voorkomen dat de werkgever niet meer tevreden is over het functioneren van de werknemer of dat de functie van de werknemer anders wordt ingevuld. In beide gevallen is het logisch dat de arbeidsovereenkomst wordt beëindigd en dat de werkgever en werknemer afscheid van elkaar nemen. Deze procedure kan in onderling overleg plaatsvinden waar beide partijen accepteren wat de voorwaarden van het ontslag zijn. Deze voorwaarden worden opgenomen in een vaststellingsovereenkomst. Advocaat in Breda bekijkt graag de overeenkomst om te achterhalen of deze voorwaarden volledig en correct zijn. Zijn jouw WW-rechten veiliggesteld? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan.

Voor de werkgever

Advocaat in Breda helpt de werkgever graag bij:

  • Het beoordelen of het ontslag gegrond is.
  • Het adviseren over een eerste voorstel van de beëindigingsovereenkomst.
  • Het contact met de werknemer tijdens de procedure.
  • Het onderhandelen met jouw werknemer over de voorwaarden

Voor de werknemer

Uiteraard helpen wij ook de werknemer met het volgende:

  • Het beoordelen van de reden van ontslag.
  • Het adviseren over het voorstel van de overeenkomst.
  • Het uitbrengen van een tegenvoorstel.
  • Het onderhandelen met uw werkgever

Kunnen wij helpen?

Meer weten over wat een advocaat kan betekenen als er sprake is van een vaststellingsovereenkomst? Wij helpen jou graag verder om er zo goed mogelijk uit te komen. We kunnen ons ook voorstellen dat het stappen naar een advocaat een hoop vragen met zich meebrengt. Meld je daarom gemakkelijk aan voor een gratis spreekuur. Hierin bespreken we geheel vrijblijvend de vragen waar je mee zit. We zijn telefonisch bereikbaar op 076 513 9308 of per mail via info@advocaatinbreda.nl.

Advocaat

Vraag vrijblijvend adviesgesprek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Online afspraak Advocaat in Breda

Kom direct met ons in contact via het formulier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.