Advocaat in Breda - specialist in ontslag- en arbeidsrecht
arrow-up

Arbeidsrecht Advocaat Bergen op Zoom

Arbeidsrecht advocaat in Bergen op Zoom nodig? Dan bent u bij Advocaat in Breda aan het juiste adres. Ik sta altijd voor jou klaar om je te helpen bij ongewenste of vervelende situaties op het werk. Al jaren lang ben ik gespecialiseerd in arbeidsrecht met aandacht voor jou en je zaak. Écht persoonlijk contact en altijd op zoek naar de gewenste oplossing. 

Wil je meer weten wat ik doe als arbeidsrecht advocaat in de omgeving van Bergen op Zoom? Neem gerust contact met mij op en ik voorzie je van een professioneel en passend advies.

Arbeidsrecht advocaat Bergen op Zoom

WAT DOET EEN ARBEIDSRECHT ADVOCAAT?

Arbeidsrecht is een veelgebruikt begrip in het bedrijfsleven. Kort gezegd valt onder arbeidsrecht alles wat te maken heeft met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat komt vaak om de hoek kijken bij arbeidsconflicten en kan zowel een werknemer als een werkgever bijstaan.

Samen met een arbeidsrecht advocaat kijk je naar jouw specifieke situatie. Sta je in je recht? Moet er een gerechtelijke procedure gestart worden of is er een andere oplossing voorhanden? Hoe meer informatie je hierbij met je advocaat deelt, hoe beter deze op basis van zijn juridische kennis een beslissing kan nemen.

EEN BEROEP DOEN OP EEN ARBEIDSRECHT ADVOCAAT IN BERGEN OP ZOOM

Als je met een conflict op de werkvloer zit, kun je dus een advocaat inschakelen, een arbeidsrecht advocaat welteverstaan. Met ons advocatenkantoor Advocaat in Breda hebben wij veel ervaringen in het adviseren en procederen over ontslag en andere arbeidszaken. Zoals gezegd zijn wij niet gebonden aan één specifieke regio en krijgen wij dan ook veel aanvragen binnen voor een arbeidsrecht advocaat in andere regio’s buiten Breda. Wij staan zowel werknemers als werkgevers bij.

Werknemers

Zit je met een vervelende situatie op het werk? Een arbeidsconflict of zelfs een dreigend of onterecht ontslag? Laat je daarom bijstaan door een arbeidsrecht advocaat in Bergen op Zoom. Door de dynamiek binnen het arbeidsrecht is het lastig om achter jouw rechten en plichten te komen. De wetgeving en rechtspraak op dit gebied worden regelmatig gewijzigd. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en kunnen jouw belangen behartigen. Lees meer over wat wij doen als arbeidsrecht advocaat voor werknemers.

Werkgevers

Ook als werkgever kun je natuurlijk een arbeidsrecht advocaat inschakelen. Dit kun je doen als je vragen hebt over een concurrentiebeding, verzuim of vakantie. Maar natuurlijk ook bij complexe zaken als een reorganisatie of het ontslaan van een niet-functionerende werknemer. Lees meer over wat wij doen als arbeidsrecht advocaat voor werkgevers.

MELD JE AAN VOOR HET GRATIS SPREEKUUR

De stap naar een advocaat is meestal een laatste redmiddel. Het is logisch dat dit vragen bij je oproept. Daarom hebben we op ons advocatenkantoor een gratis spreekuur in het leven geroepen. Je kunt van dit geheel vrijblijvende spreekuur gebruik maken om je vragen te stellen aan Stephane van Gassen, specialist in ontslag- en arbeidsrecht. Hier eindigt je zoektocht naar een arbeidsrecht advocaat in Bergen op Zoom en start onze route naar een oplossing.

Samen kunnen we jouw situatie bespreken en kijken naar de mogelijke vervolgstappen. Dit kan een juridische procedure zijn, maar misschien zijn we met een bemiddelend gesprek ook al op de goede weg. Verstuur een aanvraag voor het gratis spreekuur via onderstaand formulier. Meer informatie kun je ook altijd per mail opvragen via info@advocaatinbreda.nl of door te bellen naar 076 5139308.

Advocaat

Vraag vrijblijvend adviesgesprek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Online afspraak Advocaat in Breda

Kom direct met ons in contact via het formulier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.